top of page

Particuliere Werkwijze

Hieronder een overzicht van het particuliere traject bij Kinesiologie Castricum.

foto van de behandelruimte van kinesiologie castricum
portret van kinesioloog anja

Intakeformulier

Nadat je een afspraak hebt geboekt bij mij in de praktijk, krijg je een intakeformulier toegestuurd via de mail. Ik verzoek je dit uiterlijk 24 uur voorafgaand aan onze eerste afspraak terug te sturen, zodat ik mij kan voorbereiden op het intakegesprek en de eerste behandeling.

Intakegesprek

2

Een behandeling wordt in de kinesiologie een ‘balans’ genoemd. Als je voor de eerste keer bij mij in de praktijk komt bespreken we tijdens het intake gesprek jouw klacht. Hierbij stellen we vast wat jij wilt bereiken met de behandeling en stellen we het doel op voor die eerste balans. 

zijaanzicht intakegesprek met kinesioloog anja
zijaanzicht hand handeling door kinesioloog anja

3

Eerste behandeling

Na het intakegesprek ga je op de behandeltafel liggen en laat ik je ervaren hoe de spiertest werkt. Met behulp van de spiertest ga ik op zoek naar een korte techniek voor dat moment. Ik leg je steeds uit wat de spiertest mij als kinesioloog vertelt. Er kunnen relaties gelegd worden met stress uit het heden maar ook uit het verleden. Jouw lichaam slaat alle ervaringen namelijk op in je cellen. 

Correctietechnieken

4

Met de informatie uit de spiertesten ga ik aan de slag en pas (pijnvrije) correcties toe om de onbalans op te heffen. Om ervoor te zorgen dat de energie in het lichaam weer gaat stromen, kan ik gebruik maken van allerlei correctietechnieken. Een massage van bepaalde punten op je lichaam via bijvoorbeeld acupressuur, reflexpunten, stress release en andere oefeningen. Via de spiertest zoek ik uit welke correcties voor jouw lichaam nodig zijn.

bord aanzicht uitleg door anja kinesioloog

5

Vervolg

Over het algemeen zijn er voor een traject tussen de vijf en zeven behandelingen nodig. Uiteraard zijn er ook uitzonderingen waarbij meer of minder behandelingen nodig zijn. Dit hangt vooral af van de oorzaak van jouw klachten of onbalans. 

Tarieven

1e consult & intake €85,-

75 minuten: gratis intake, uitleg over de behandeling, behandelplan bespreken, start met de behandeling.

Vervolgconsult €85,-

60 minuten: bespreken resultaten vorige behandeling, bespreken wat je wilt bereiken, behandeling, praktische tips voor thuis.

Graag contact met Anja?

Dit kan via de mail, telefoon of het onderstaande contactformulier.

Er wordt zo spoedig mogelijk gereageerd.

Contact met Anja

*Vereist in te vullen

ADRES

Kinesiologie Castricum

Paulingstraat 3

1902CX, CASTRICUM

CONTACT

06 48 17 56 38

KVK EN BTW-id

KvK: 89870662

BTW: NL004767806B97

Paulingstraat 3

1902CX, CASTRICUM

06 48 17 56 38

AANGESLOTEN BIJ

vbag logo
rbcz logo
bottom of page