top of page

Zakelijke Werkwijze

Hieronder een overzicht van het zakelijke coaching traject van Kinesiologie Castricum.

wandzicht van praktijkruimte vrolijk met bosbehang en liefkijkende hertjes

Stress op het werk is een grote oorzaak van beroepsziekte. Meer dan een miljoen mensen lopen jaarlijks kans op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische aandoeningen. Werknemers kunnen daardoor uitvallen en maandenlang ziek zijn, waardoor de kosten voor een werkgever enorm oplopen. Kinesiologie Castricum biedt coaching trajecten op maat aan en gaat met jouw medewerker aan de slag vanuit de persoonlijke hulpvraag. 

portret van kinesioloog anja

De sessies vinden plaats in mijn praktijk te Castricum. Als coach breng ik niet alleen mijn kennis, vaardigheden, methodieken en ervaring als coach & kinesioloog in, maar zeker ook de daarnaast in vijfentwintig jaar opgebouwde werkervaring binnen de zorg, overheid en het bedrijfsleven als specialist, adviseur en leidinggevende

zijaanzicht intakegesprek met anja

Intake

Als coach start ik dit traject met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek ga ik doelgericht op zoek naar de oorzaak/oorzaken van jouw klachten, zodat we samen kunnen bepalen wat het doel is van het coaching-traject en wanneer dit doel bereikt is. We brengen samen in kaart hoe onbalansen zijn ontstaan door de context, achtergrond, omgeving en alle andere van belang zijnde omstandigheden (heden en verleden) welke een rol spelen of gespeeld hebben, uitgebreid door te nemen. Deze intake vormt het vertrekpunt voor het verdere traject. 

Aanpak

2

Tijdens de coaching sessies zet ik kinesiologie & diverse coaching technieken in zodat jij zicht krijgt op hoe onbalansen zijn ontstaan, welke effecten dit heeft op jouw gedrag, lichaam en geest, alsmede hoe je deze in de toekomst kunt voorkomen. Er worden (mogelijke) barrières en/of stressoren besproken en behandeld, waarbij tegelijkertijd spanning wordt afgevoerd zodat er weer ruimte komt voor herstel. Door voortschrijdend inzicht tijdens de sessies kunnen gestelde doelen gezamenlijk worden bijgestuurd.

zijaanzicht hand handeling
bord aanzicht uitleg door kinesioloog anja

3

Resultaat

Het bovenliggende doel van dit traject is dat jij meer in balans komt en minder last ervaart van en/of betere controle hebt over de aspecten, waartoe het coachingtraject werd ingezet. Het zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd, waardoor meer vitaliteit en welbevinden wordt ervaren. Hiermee wordt de kwaliteit van jouw leven verbeterd. 

Dossier

4

Van het gehele traject wordt een gedetailleerd dossier bijgehouden en van elke sessie wordt verslaglegging gedaan en dit wordt, aanvullend op iedere coaching sessie, schriftelijk met jou gedeeld. 

boeken van kinesiologie

5

Vervolg

Over het algemeen zijn er voor een traject tussen de vijf en zeven behandelingen nodig. Uiteraard zijn er ook uitzonderingen waarbij meer of minder behandelingen nodig zijn. Dit hangt vooral af van de oorzaak van jouw klachten of onbalans. 

Tarieven

Mijn tarief voor coaching is €170,- 

per sessie van 90 minuten (exclusief BTW).

Dit bedrag is inclusief intensieve voorbereiding, dossiervorming, uitgebreide verslaglegging, materialen, locatiekosten, telefonisch overleg en e-mailcontact. Een gemiddeld traject omvat een intake en zes daarop volgende sessies. 

Graag contact met Anja?

Dit kan via de mail, telefoon of het onderstaande contactformulier.

Er wordt zo spoedig mogelijk gereageerd.

Contact met Anja

*Vereist in te vullen

ADRES

Kinesiologie Castricum

Paulingstraat 3

1902CX, CASTRICUM

CONTACT

06 48 17 56 38

KVK EN BTW-id

KvK: 89870662

BTW: NL004767806B97

Paulingstraat 3

1902CX, CASTRICUM

06 48 17 56 38

AANGESLOTEN BIJ

vbag logo
rbcz logo
bottom of page